Primárna alkoholová fermentácia základných vín prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 °C, následne boli vína krátkodobo ponechané na čistých kvasničných kaloch, ktoré sa občas premiešavali, čo obohatilo sviežu chuť vín o krémové ovocné tóny.
VINÁRSTVO
Chceme tvoriť niečo natoľko vynimočné, že na to budeme hrdí nielen my, ale úplne všetci. Každý sa toho bude cítiť súčasťou. Každý sa v tom nájde. Máme tie najlepšie...
Primárna alkoholová fermentácia základných vín prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 °C, následne boli vína krátkodobo ponechané na čistých kvasničných kaloch, ktoré sa občas premiešavali, čo obohatilo sviežu chuť vín o krémové ovocné tóny.
Primárna alkoholová fermentácia základných vín prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 °C, následne boli vína krátkodobo ponechané na čistých kvasničných kaloch, ktoré sa občas premiešavali, čo obohatilo sviežu chuť vín o krémové ovocné tóny.