Charakter vína dotvorila spontánna fermentácia, polročné zrenie v dubovom sude, no najmä vyzrievanie na jemných kvasničných kaloch metódou sur lie. V nose je víno ovocno-korenisté. Chuť je bohato štruktúrovaná.
VINÁRSTVO
KARPATSKÁ PERLA je rodinné vinárstvo zo Šenkvíc, ktoré založili manželia Margita a Ladislav Šebovci v roku 1991. V roku 2011 a 2012 sme získali ocenenie Vinárstvo roka, ktoré nám...
Charakter vína dotvorila spontánna fermentácia, polročné zrenie v dubovom sude, no najmä vyzrievanie na jemných kvasničných kaloch metódou sur lie. V nose je víno ovocno-korenisté. Chuť je bohato štruktúrovaná.
Charakter vína dotvorila spontánna fermentácia, polročné zrenie v dubovom sude, no najmä vyzrievanie na jemných kvasničných kaloch metódou sur lie. V nose je víno ovocno-korenisté. Chuť je bohato štruktúrovaná.