Víno bolo vyrobené bez použitia selektovaných kvasiniek, enzýmov a iných prídavných látok. Hrozno bolo zbierané z honu Predný a Stredný vrch, z 6 ročného vinohradu pri cukornatosti 21.50 NM °. Spontánne kvasenie prebehlo v dubových sudoch.
Víno bolo vyrobené bez použitia selektovaných kvasiniek, enzýmov a iných prídavných látok. Hrozno bolo zbierané z honu Predný a Stredný vrch, z 6 ročného vinohradu pri cukornatosti 21.50 NM °. Spontánne kvasenie prebehlo v dubových sudoch.
Víno bolo vyrobené bez použitia selektovaných kvasiniek, enzýmov a iných prídavných látok. Hrozno bolo zbierané z honu Predný a Stredný vrch, z 6 ročného vinohradu pri cukornatosti 21.50 NM °. Spontánne kvasenie prebehlo v dubových sudoch.