Základné cuvèe bolo pripravené šetrným lisovaním celých strapcov hrozna odrôd Rizling rýnsky, Rizling vlašský a Veltlínske zelené. Všetky operácie tejto náročnej technológie boli robené ručne. Vďaka vyzrievaniu vo fľašiach má typický kvasinkový biskvit.
Základné cuvèe bolo pripravené šetrným lisovaním celých strapcov hrozna odrôd Rizling rýnsky, Rizling vlašský a Veltlínske zelené. Všetky operácie tejto náročnej technológie boli robené ručne. Vďaka vyzrievaniu vo fľašiach má typický kvasinkový biskvit.
Základné cuvèe bolo pripravené šetrným lisovaním celých strapcov hrozna odrôd Rizling rýnsky, Rizling vlašský a Veltlínske zelené. Všetky operácie tejto náročnej technológie boli robené ručne. Vďaka vyzrievaniu vo fľašiach má typický kvasinkový biskvit.