fournier pére et fils
História vinárstva rodiny Fournierovcov prechádza genráciami vinárov. V roku 1950 Paul Fournier založil rodinný vinohradnícky podnik s 2ma hektármi viníc. V skorých 90tych rokoch sa postupom času dostali až na obhospodárovanie 60 hektárov viníc. Tieto sú rozdelené do najlepších terroirov z troch apelácií na hornej Loire - Sancerre, Pouilly Fumé a Menetou Salon. Vinárstvo rodiny Fournierovcov sa nachádza v okrsku Chaudoux. Vzhľadom na organické princípy, malé výnosy, gravitačné narábanie s muštom produkujem vinárstvo Fournier vynikajúce vína, ktoré možn nájst v najlepších reštauráciách v Paríži, New Yorku, Londýne, Hong Kongu a Tokyu. V produkcii majú od tradičných cuvée Sancerre, Pouilly-Fumé a Menetou až po limitované regionálne cuvée.